WAAR KOPEN HOE HET WERKT HOE DEELNEMEN METROPOLIS STUDIOS

Bovendien zal één gelukkige muzikant in de groep de MY METROPLIS TIME Competition winnen om in speciaal gereserveerde studiotijd aan hun eigen track te werken met de wereldberoemde professionele audio- en masteringtechnici van Metropolis

Om kans te maken op een Golden Ticket, koopt u een willekeurig gekwalificeerd product bij uw plaatselijke winkelier naar keuze.

Hier zijn enkele van onze belangrijkste partners.

Voornaam *
Land *
Gekocht product *
Achternaam*
E-mail*
Winkelier waar het product is gekocht: *
Als u meerdere kwalificerende producten heeft gekocht, kunt u meerdere keren deelnemen aan de wedstrijd door die extra producten toe te voegen:
2e aangeschaft product, indien van toepassing
4e aangeschaft product, indien van toepassing
3e aangeschaft product, indien van toepassing
5e aangeschaft product, indien van toepassing
Betaalbewijs uploaden*:

Voor meerdere aankoopbewijzen kunt u deze opslaan als één PDF om te uploaden

U moet het onderstaande invullen om in aanmerking te komen voor deelname aan de MY METROPOLIS TIME Competition

Voeg uw Soundcloud-link toe
Deel waarom u de speciale studiotijd bij Metropolis Studios wilt winnen en hoe dit uw carrière zal helpen

De bovenstaande twee vakken hebben alleen betrekking op de MY METROPOLIS TIME Competition.

Uw gegevens worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid.

gekwalificeerd studioproduct van professionele kwaliteit door het formulier in te

HOE HET WERKT

We hebben 10 Golden Tickets voor u klaarliggen om NAAR DE STUDIO TE GAAN @ de iconische Metropolis Studios in Londen en samen te werken met de internationaal geprezen, Grammy bekroonde audiotechnici van Metropolis. Koop gewoon een gekwalificeerd product van AKG, JBL Professional of Soundcraft en vul het bovenstaande formulier in om deel te nemen aan de wedstrijd.

En alsof dat nog niet genoeg is, wint één gelukkige professionele artiest/muzikant/producent onder onze 10 Golden Ticket-houders de kans om een tweede dag in de Metropolis Studio's door te brengen, volledig gewijd aan het werken aan uw eigen track met de bekroonde audio- en masteringtechnici van Metropolis. Deze dag wordt volledig op maat gemaakt. Dus of u nu een vocalist bent die de afwerking van uw track wil volgen... of een producer die uw track wil mixen en masteren, uw studiotijd op dag 3 wordt volledig opgebouwd rond wat u nodig hebt om de allerbeste versie van uw track af te leveren.

 

Om deel te nemen aan de MY METROPOLIS TIME-wedstrijd, hoeft u alleen maar:

  1. De optie “Ik wil graag aan My METROPOLIS TIME meedoen” aan te vinken in het inschrijvingsformulier voor de Gouden Ticket wedstrijd en de extra velden in te vullen
  2. Lever uw Soundcloud-link (of vergelijkbaar) aan
  3. Leg uit hoe studiotijd bij Metropolis u kan helpen met uw carrière
  4. Het is niet mogelijk om op een later tijdstip aan de MY METROPOLIS TIME-wedstrijd deel te nemen

 

De winnaar van de MY METROPOLIS TIME wordt door een jury van Metropolis en AKG geselecteerd op basis van de volgende criteria:

 

De winnaar van MY METROPOLIS TIME wordt aan het einde van dag 2 in de Metropolis Studio's bekend gemaakt.

Alleen de 10 Golden Ticket winnaars krijgen de kans om de MY METROPOLIS TIME wedstrijd te winnen.

Alleen producten die op of na 1 oktober 2020 en op of voor 31 maart 2021 zijn gekocht, kunnen in aanmerking komen voor deelname aan de wedstrijd. Inzendingen voor de wedstrijd moeten op of na 1 oktober 2020 en op of voor 5 april 2021 worden ingediend.

We verwachten het evenement begin Mei 2021 te organiseren in de Metropolis Studios.*

*Exacte data moeten worden bevestigd en zijn afhankelijk van COVID-19 veiligheid en reisbeperkingen

WAAROM DE METROPOLIS STUDIOS?

Metropolis Studios is Europa's #1 onafhankelijke opnamestudio en de thuisbasis van de beste masteringtechnici ter wereld. Het is een spraakmakende faciliteit sinds de opening in 1989, en heeft een serieus aantal A-lijsters hun legendarische materiaal in Metropolis in de drie decennia daarna opgenomen, gemixt en onder de knie gekregen. Het zijn er te veel om op te noemen, maar we hebben het over enkele van 's werelds meest getalenteerde en succesvolle artiesten!

Ze komen allemaal om opnames te maken en hun ideeën te vertalen om in contact te komen met fans over de hele wereld. Het enige doel van Metropolis is om haar onberispelijke akoestische omgeving en gepassioneerd team van internationaal gerenommeerde, bekroonde ingenieurs en masteringtechnici te gebruiken om de muziek van artiesten zo goed mogelijk te laten klinken.

 

En het zijn niet alleen de A-lijsters... Metropolis en diens team werken ook veel met opkomende en artiesten zonder contracten. In feite kwam 60 procent van de nominaties voor de 2020 Mercuriusprijs uit Metropolis!

Metropolis is altijd trouw gebleven aan zijn filosofie om te streven naar een unieke omgeving voor anderen die hun liefde voor muziek delen. Met 19 studio's, waaronder 2 live-ruimtes, een schrijfkamer en een projectiekamer, is het complex ontworpen en gebouwd volgens de hoogst mogelijke specificaties om een nog nooit eerder bereikte audionorm te leveren. De lange, lange lijst van de chart-topping artiesten en producenten die de afgelopen drie decennia door zijn deuren zijn gekomen, getuigt van de akoestische uitmuntendheid van het state-of-the-art complex en van de uitzonderlijke vaardigheid en inzet van de deskundige audio- en masteringtechnici bij het personeel.

Covid-19-verklaring:

Er zal de grootst mogelijke zorg worden besteed aan de gezondheid en veiligheid van alle wedstrijdwinnaars, ondersteunend personeel en medewerkers van HARMAN Professional en Metropolis Studios. Alle adviezen en voorschriften van de Britse regering zullen gedurende de tijd in Londen strikt worden gehandhaafd. Ook zullen binnenlandse reisadviezen en voorschriften voor bezoekers uit andere landen worden opgevolgd.

Mochten de omstandigheden ons verhinderen om het evenement in de Metropolis Studio's in Londen te organiseren zoals gepland, dan zullen we ons uiterste best doen om het te reorganiseren, met een zo groot mogelijke vooraankondiging voor alle betrokkenen.

Lijst van in aanmerking komende producten

Voor meer informatie kunt u onze T&C’s raadplegen

FAQs